Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس آموزش و پرورش رفسنجان با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) اظهار کرد: رفسنجان دیار فاتحان اروند و شهدای گران‌قدری‌ست که نام آنها بر تارک تاریخ می‌درخشد و سردار سلیمانی بارها از آنها خاطره گفت و یاد و نام آنها را گرامی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: در ممکلتی که تا کنون بیش از ۲۴۰ هزار شهید تقدیم نظام مقدس شده و با خون به این نقطه رسانده شده و این نظامی که امروز در اختیار ما قرار گرفته با فداکاری و با اینکه بچه‌های ما در سال ۶۴ در چنین روزهایی بدن‌هایشان یخ می‌زد و در اروند آسمانی شدند و اجساد مطهرشان هم برنگشت، این مسؤولیت‌ها اگر تلاش و کوشش باشد تبریک دارد اما اگر زحمت و مشقت باشد تأسف‌بار است.

رضایی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش وقت نمی‌شناسد و بار آموزش و پرورش و با آمدن ساعت ۷ و نیم تا دو و نیم به منزل نخواهد رسید، افزود: آموزش و پرورش نیاز به ۱۷، ۱۸ ساعت کار دارد که مجموعه بسیار عظیم نسل نوجوان و جوان و نوآموز ما را تربیت ‌کند.

رضایی خاطرنشان کرد: رفسنجان یکی از مناطقی‌ست که از نظر شرایط اقتصادی نعمت‌های فراوانی دارد و از ظرفیت شورای آموزش و پرورش در این شهرستان باید استفاده شود. ۸۰ درصد از جمعیت کشور، استان و شهرستان مستقیم و غیرمستقیم با آموزش و پرورش در ارتباط هستند و اگر بخواهیم به توسعه پایدار برسیم و مدیر برای آینده تربیت کنیم این موضوع در آموزش و پرورش رقم می‌خورد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: وزیر آموزش و پرورش طی دو سفر که به استان کرمان داشت مصوبات بسیار عالی در سطح استان گرفته شده ازجمله اردوگاه سپبهد شهید حاج‌قاسم سلیمانی برای راهیان نور دانش‌آموزی در جوار قبر سردار با اعتبار اولیه ۱۰۰ میلیارد تومان، که این اردوگاه ما را در استان از مکانی که بچه‌ها بخواهند اردوی راهیان نور داشته باشند بی‌نیاز می‌کند و اگر به سرانجام برسد در بحث گردشگری مذهبی که مردم برای زیارت قبر سردار سلیمانی می‌آیند، مشکلی نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: مصوبه دیگری که در شورای آموزوش و پرورش استان با حضور وزیر رقم خورد؛ نوسازی مدارس موظف شد ظرف مدت سه سال فضای آموزشی استان را به سطح متوسط کشوری برساند همچنین پروژه‌های بالای ۵۰ درصد باید تا پایان سال ۱۴۰۱ با اولویت خوابگاه‌های دانش‌آموزی تکمیل شوند.

رضایی در ادامه به مسائلی از جمله حضور مدیران و معلمان در نمازهای جماعت مدارس، حجاب و عفاف، استفاده از ظرفیت خیران، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و سند تحول بنیادین پرداخت و در خصوص سند ۲۰۳۰ گفت: سند ننگین ۲۰۳۰ هیچ جایگاهی نباید در مدارس ما داشته باشد باشد و اگر موردی وجود داشته باشد به‌شدت برخورد می‌کنیم.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: اردوگاه دانش آموزی راهیان نور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آموزش و پرورش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۷۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری