Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین تقوی رشیدی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کرونا ویروسی ناشناخته است که به تناسب بر بخش های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و غیره تاثیر گذاشته است.

وی تصریح کرد: تعلیم و تربیت نسل آینده یکی از مهمترین مسئولیت ها و بخش های هر جامعه ای است که باید به آن به طور ویژه توجه داشت و حال که شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا در جوامع مختلف بشری حاکم شده نباید سیستم آموزشی دچار اختلال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقوی رشیدی زاده ادامه داد: در این شرایط سیستم آموزشی از حالت کلاس درس و معلم و دانش آموز به صورت حضوری در مدارس به سمت خانه ها با امکانات تکنولوژی و گوشی موبایل رفته است تا دانش آموزان از درس عقب نیفتند.

وی عنوان کرد: از طریق فضای مجازی و شبکه های وب سایت به شیوه های مختلف الکترونیکی تدریس آنلاین انجام می شود؛ معلمان برای دانش آموزان خود یک گروه مجازی تشکیل داده و در یک ساعت مشخصی آن گروه فعال شده و معلم دروس را ضبط کرده و در آن گروه قرار می دهد و در آن گروه نمونه سئوال و رفع اشکال و تکالیف گذاشته می شود.

تقوی بیان کرد: معلم از شاگردانش درس می پرسد و حتی امتحان آنلاین برگزار و نمره هم داده می شود که این روش آموزشی بسیار چشمگیر بوده و موفقیت هایی نیز در این زمینه هم حاصل شده است.

وی با اشاره به اینکه شیوه تدریس در فضای مجازی همچنان ادامه دارد تا وضعیت کرونا بهبود یابد و دانش آموزان در کلاس درس حاضر شوند افزود: این فرصت خوبی است تا آموزش به سمت غیرحضوری برود لذا نیاز است که دانش آموزان از طریق فضای مجازی با معلمشان در ارتباط باشند.

وی گفت: تعداد کمی از دانش آموزان هستند که یا گوشی ندرند و یا گوشی آنها سیستم اندروید ندارد که برای آنها هم فکری شده و بسته های آموزشی شامل خلاصه درس ها، نمونه سوالات و تکالیف هفتگی برای آنها ارسال می شود.

فراگیری دوره های تولید محتوای الکترونکی توسط ۱۰۰۰ نفر از دبیران رفسنجان

معاون پژوهشی اداره آموزش و پرورش رفسنجان نیز گفت: تدریس در فضای مجازی در بیشتر کشورها سابقه چند ساله داردو در این روش تجربه دانش آموزان و مربیان ارتقا پیدا کرده و فراگیری مدل ها و الگوهای آموزشی مختلف شهرهای دیگر موجب می شود توانمند سازی در بین دانش آموزان ایجاد شود.

سید محمد حسینی با اشاره به اینکه در کشور ایران از نظر تکنولوژی رو به رشد بودیم اما همچنان در امر آموزش روش های سنتی را اجرا می کردیم بیان کرد: شیوع کرونا، تعطیلی مدارس و مسیر جدید باعث شد افرادی که روش های سنتی را اجرا می کردند از تکنولوژی برای امر آموزش استفاده کنند در این تکنولوژی و آموزش آنلاین، که کاری بدیع و جالب است آموزش ها به صورت لحظه به لحظه و مدون به دانش آموزان انتقال می یابد.

حسینی تصریح کرد: از ابتدای شهریور ماه تا کنون از مولفان کشوری کتب درسی برای اجرای کارگاه ۲ روزه دانش افزایی و توانمندسازی مربیان رفسنجان دعوت کردیم.

وی اجرای این طرح را به روز شدن دانش مدیران و مربیان و فراگیری دوره های آموزش در فضای مجازی عنوان و اظهار داشت: دوره های تولید محتوای الکترونیکی برای یکهزار مربی و معلم رفسنجانی در مقاطع مختلف اجرا شد و چون دانش این مربیان به روز است در شرایط بحرانی کنونی روش آموزش در فضای مجازی بسیار کارآمد و در حال اجراست.

حسینی خاطرنشان کرد: در این روش از طریق فضای مجازی توسط معلمان دروس ساده و پیشرفته، درسنامه ها، کلیپ های آموزشی، ضبط صدا و ... در گوشی موبایل به دانش آموزان ارسال و از این طریق تدریس می شود.

وی گفت: ۹۰ درصد معلمان مدارس شهرستان رفسنجان درگیر آموزش های آنلاین به دانش آموزان هستند تا از بحران کرونا به خوبی عبور کنیم.

۵۶ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس رفسنجان مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس ویروس کرونا رفسنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس ویروس کرونا رفسنجان خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس ویروس کرونا رفسنجان دانش آموزان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری