Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:05:07 GMT

باید با تمام قوا سرباز ولایت باشیم

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۲۵۶۰

باید با تمام قوا سرباز ولایت باشیم

ایسنا/کرمانبه مناسبت گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی، صبحگاه مشترک نیروهای مسلح شهرستان رفسنجان صبح امروز ۱۱ آبان ماه با حضور مسئولان در دبیرستان شهید انصاری برگزار شد.

به گزارش ایسنا، امام جمعه رفسنجان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره ۳۶ هزار شهید دانش آموز و شهدای دانش آموز شهرستان رفسنجان اظهار کرد: ۱۳ آبان تداعی کننده رهایی کشورمان از زندان پهلوی ملعون و از اسارت در آمدن ملت با جریان کاپیتالاسیون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام عباس رمضانی پور با بیان اینکه امروز هم به شکل نوین جریان سلطه آمریکا و صیانت بخشی به مستشاران آن ادامه دارد که از جمله ظلمی است که به مردم مظلوم عراق می کنند بیان کرد: رسیدن به خدا یک راه طولانی است و نیازمند مرکب است و بهترین مرکب مناجات با خداوند در دل شب است، شما دانش آموزان هنوز گناهی مرتکب نشده اید، قدر این موقعیت و سن را بدانید.

رمضانی پور ادامه داد: رسالت امروز جوان در عرصه علم و سازندگی علمی و اخلاقی است، عنصر عمل بهنگام و به اندازه به موقع عمل کردن کارساز است نه اینکه با تاخیر باشد، در عرصه عاشورا عده ای با تاخیر آمدند و دیگر فایده ای نداشت.

امام جمعه رفسنجان با تاکید بر اینکه ما باید با تمام قوا سرباز ولایت باشیم و در این مسیر بصیرت، اخلاص و عمل به موقع نیاز است تا فردی انقلابی، مومن و کارساز باشیم خاطرنشان کرد: شما دانش آموزان سهم والایی در ۱۳ آبان دارید و می طلبد با حضور آگاهانه و باشکوه خود حماسه ای دیگر در رفسنجان خلق کنید.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان نیز در این مراسم با گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی و همزمانی با هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: اگر برای توسعه کشور در بحث امنیت رشادت نیروهای مسلح را داریم، در پیشرفت علمی نیز رشادت شما دانش آموزان را می طلبد تا در عرصه فرهنگی قدم هایی برداریم.

حسین تقوی همچنین با اعلام خبر تغییر نام دبیرستان استعدادهای درخشان رفسنجان از علامه حلی به شهید محمد حسین انصاری، گفت: شهید انصاری در مبارزات سال ۵۷ از خانواده ای متدین و روحانی و از مبارزین در خط امام و انقلاب به عنوان اولین شهید انقلاب جنوب شرق کشور به مقام شهادت نائل آمد.

وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب این مدرسه به نام شهید انصاری نامگذاری شد، آن زمان مدارس خاص را نداشتیم، راه اندازی مدارس استعدادهای درخشان، شاهد، فرهنگیان و مدارس غیر دولتی موجب افت تعداد دانش آموزان مدارس دولتی شد.

تقوی ادامه داد: در این زمان مدرسه استعدادهای درخشان به مدرسه شهید انصاری منتقل شدند، از انجایی که مدارس استعدادهای درخشان در برخی شهرستان ها به نام علامه حلی بود، نام مدرسه به علامه حلی تغییر پیدا کرد و سربرگ ها و مهر مدرسه به نام علامه بود.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان با بیان اینکه ما خود را مدیون شهدا می دانیم و آرامش امروز را مرهون آنانی است که بزرگترین سرمایه خودشان را گذاشتند تصریح کرد: سال ۹۶ در شورای معاونین آموزش و پرورش تغییر نام مدرسه به شهید محمد حسین انصاری مصوب شده، از اسفند ۹۷ نامه نگاری ها انجام شد و کد جدید مدرسه با نام دبیرستان شهید انصاری رسمیت پیدا کرده و سربرگ و مهر مدرسه نیز عوض شده است.

به گزارش ایسنا، در ادامه مراسم زنگ ایثار و شهادت با حضور مسئولان نواخته از یادمان شهید محمد حسین انصاری رونمایی شد.

در آغاز این مراسم نیز مسئولان با ادای احترام به مقام شامخ شهداء از مقابل صف های نیروهای نظامی و انتظامی و دانش آموزان سان دیدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رفسنجان صبحگاه مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۲۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!

  گویا قرار است این شهریه‌ها به‌زودی شفاف شود تا شاهد دریافت رقم‌های مختلف از خانواده‌ها نباشیم. بر همین اساس بهنام نیک‌نژاد، مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش درباره ابلاغ آیین‌‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس خبر داده و می‌گوید: «طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی باهدف شفاف‌سازی ایجادمی‌شود. البته این قانون در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت،عمدتا مورد اعتراض مدارس قرارمی‌گرفت.» قانونی که مدارس غیردولتی خیلی کاری به آن ندارند و همچنان نرخ شهریه‌های‌شان بیشتر از نرخ مصوب است.ایجاد چنین سامانه‌های الکترونیکی یکپارچه‌ای می‌تواند مدیریت، نظارت و ارزیابی دقیقی از این مدارس داشته باشد و در راستای پاسخگویی و شفافیت مالی برای مردم است. با وجود این‌که سقف مبلغ دریافتی مشخص شده اما بسیاری از مدارس غیردولتی به همین مبلغ هم برخی موارد دیگر همچون شهریه فوق‌برنامه درسی، شهریه فوق‌برنامه مکمل و شهریه تابستانی هم با آوردن یک کلمه اختیاری، اضافه می‌کنند. از طرفی وزارت آموزش‌وپرورش، در آیین‌‌نامه جدیدی که برای این مدارس در نظر گرفته، تاکید کرده است که با مدارس غیردولتی متخلفی که شهریه بالاتر از مصوبه رادریافت کنند،برخورد خواهد شد.البته این باراولی نیست که مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش برای مدارس غیردولتی که شهریه‌های نجومی دریافت می‌کنند خط و نشان می‌کشند. 
   
آموزش پولی در مدارس غیردولتی
در خرداد ۱۳۶۷، قانون تاسیس مدارس غیرانتفاعی در مجلس شورای اسلامی تصویب و آموزش در ازای پول شکل رسمی‌‌تری به خود گرفت. مدارس غیر دولتی  که فلسفه تشکیل آنان به‌ظاهر ارائه خدمات آموزشی بهتر و باکیفیت‌‌تر به مردم است؛ اما متاسفانه گاهی شاهد این هستیم که در برخی از مدارس معروف غیرانتفاعی که شهریه بالایی هم دریافت می‌کنند، خدمات با شهریه‌ها خیلی همخوانی ندارد.خانم احمدی، یکی ازمادرانی است که دو فرزندش درمدرسه‌ای غیردولتی در محدوده خیابان قلهک درس می‌خوانند. او به خبرنگار جام‌جم می‌گوید: «شهریه اعلام‌شده برای سال تحصیلی جدید یکی از فرزندانم که سوم دبستان است، ۹۵میلیون تومان و برای پسرم در مقطع پیش‌دبستانی، ۸۵میلیون تومان است!» طبق گفته این مادر، این مبالغ جدا از برخی از مراسم‌هایی همچون جشن تکلیف است.«من دوست ندارم دخترم در کلاسی درس بخواند که بیشتر از ۴۰نفر شاگرد دارد و معلم نمی‌‌تواند به اندازه کافی به آنها رسیدگی کند.»این را مادر یکی از دانش‌آموزانی می‌گوید که فرزندش در یکی از مدارس غیردولتی غرب تهران مشغول به تحصیل است؛ اما او از افزایش قیمت‌ها نیز گلایه دارد و ناراضی است.  از یکی از پدرانی که دخترش سوم ابتدایی است و در مدرسه‌ای غیرانتفاعی درمحدوده سهروردی تحصیل می‌کند هم سؤال کردیم، او توضیح می‌دهد: «سال گذشته هزینه دریافتی مدرسه دخترم ۵۰میلیون تومان بود و طبق اعلام مدرسه، امسال حدود ۱۰ الی ۲۰میلیون افزایش قیمت خواهد داشت»؛ خانواده‌هایی که مجبورند به سبب برخی از دلایل این هزینه‌ها را متحمل شوند. 
   
بی‌عدالتی آموزشی!
مدارس غیردولتی در ایران عدالت آموزش را زیر سؤال برده‌‌اند، چراکه با وجود تراکم بالای دانش‌آموزان در مدارس دولتی، کیفیت آموزشی این مدارس تغییر کرده است. همین موضوع منجر به این شده تا خانواده‌ها تحت هر شرایطی شهریه مدارس غیرانتفاعی را حتی بالاتر از نرخ مصوب فراهم کنند وفرزندان‌‌شان را به آنجا بفرستند.میزان تورمی که امروز به هزینه مدارس غیرانتفاعی رسیده است، نظم آموزشی را برهم می‌زند.موضوعی که خطری جدی برای نظام آموزشی کشور و آینده تحصیلی و تربیتی نسل بعدی محسوب می‌شود.شایدبااین نرخ‌های مصوب بسیاری ازدانش‌آموزان به مدارس دولتی برگردندکه همین موضوع هم مشکل‌ساز است. به نظر می‌رسدکه بهبوداوضاع مالی مدارس غیرانتفاعی وبالا بردن کیفیت مدارس دولتی،تنها راه چاره این آشفته‌بازار است. 

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت دستگاه عدلیه است
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار