Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رنجبرعسکری بعدازظهر شنبه در شورای اداری رفسنجان اظهار داشت: بیش از ربع قرن از فعالیت دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان می گذرد.

وی از ارائه ۹۰ رشته گرایش در این دانشگاه خبر داد که ۳۰ رشته کارشناسی، یک رشته ارشد پیوسته حقوق، ۴۷ رشته گرایش کارشناسی ارشد و ۱۷ رشته گرایش دکترای تخصصی هستند و عنوان کرد: در حال حاضر بیش از هشت هزار دانشجو در این رشته‌ها مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان بیان کرد: ۹ خوابگاه برای دانشجویان بهره‌برداری شده و همه دانشجویان در خوابگاه‌ها اسکان دارند اما امسال برای ۱۳۰ نفر امکان خوابگاه وجود نداشت.

وی عنوان کرد: ۱۲۰ هزار متر مربع فضای دانشگاه ایجاد شده که در تمام بخش‌ها کمک خیران را داشتیم.

رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان گفت: دانشگاه‌ها به سمت نسل سومی پیش می‌روند و دانشگاه ما با ایجاد مرکز رشد در این راستا گام برداشته که از بچه‌های صاحب ایده حمایت می‌کند تا امروز ۵۷ شرکت دایر شده که هفت شرکت دانش‌بنیان هستند.

۳۲ درصد دانش آموزان رفسنجانی در مدارس غیرانتفاعی تحصیل می کنند

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان نیز از ثبت‌نام ۵۱ هزار و ۶۲۰ دانش‌آموز در مدارس رفسنجان خبر داد و گفت: ۱۶ هزار و ۴۴۷ نفر که ۳۲ درصد می‌شود در مدارس غیردولتی ثبت‌نام کردند.

حسین تقوی افزود: امسال پیش‌بینی می‌کردیم با وجود مشکلات اقتصادی استقبال از مدارس غیردولتی کم شود و دانش‌اموزان به سمت مدارس دولتی بروند که مشکلات خاص خود را داشت اما با تخفیف و تقسیطی که از سوی مدارس غیردولتی صورت گرفت این نگرانی برطرف شد.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان تصریح کرد: ۳۷۸ مدرسه با یک هزار و ۹۷۴ کلاس درس در رفسنجان داریم از وضعیت آموزشی در این شهرستان انتظار بیشتری است، کنکور ۹۸ چهار رتبه زیر ۱۰۰ و ۱۸ رتبه زیر یک هزار داشتیم که نسبت به سال قبل دوبرابر شده است.

وی اضافه کرد: جایگاه آموزش و پرورش رفسنجان در زمینه میانگین نمرات امتحانات نهایی در بین ۳۰ شهرستان و منطقه، یازدهم است که جایگاه مناسبی نیست.

تقوی یادآور شد: در زمینه‌های مختلف جایگاه خوبی توسط دانش‌آموزان ما کسب شده ۱۲۱ رتبه استانی و کشوری در زمینه‌های  فرهنگی هنری، قرآن و آزمون‌های معارف حاصل تلاش دانش‌آموزان ما بوده است.

وی با بیان اینکه برای ارتقای وضعیت آموزشی ۱۵ نفر از معلمان مقطع ابتدایی از تهران سه روز آمدند و هر سه هفته دو روز  رفسنجان تدریس می‌کنند، ادامه داد: همفکری و رفع اشکال و روش‌های نوین تأثیرگذار خواهد بود.

تقوی کمبود ساختمان آموزشی و کمبود نیرو را دو مشکل عمده و اساسی آموزش و پرورش رفسنجان عنوان کرد و گفت: هنوز تعدادی از کلاس‌های ما بدون معلم هستند.

کد خبر 4731340

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه ولی عصر رفسنجان دانشجویان هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی اربعین 98 بوشهر شیراز شهرکرد اجلاس جاده ابریشم گرگان دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان بیرجند بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح حامیم در یزد اجرا شد

علی اکبر کریمی زارچی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به گستردگی استفاده از فضای مجازی در بین کودکان و نوجوانان به اهمیت سواد رسانه و افزایش دانش در این حیطه تاکید کرد.

وی بیان داشت: در فضای موجود جامعه، مخاطبان ما با نسل دیجیتال هستند و بر ما لازم است خود را پا به پای آن‌ها رشد دهیم و مسلح کنیم چراکه عقب ماندن ما از نسل جدید، زنگ خطری است که اگر به درستی با آن مواجه نداشته باشیم، خسارت‌های زیان باری خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه انتقال مفاهیم درست به نسل جدید نیازمند مسلح شدن دانشجو معلمان و معلمان ما به سلاح دانش، اعتقاد، اندیشه، اخلاق، فرهنگ و معنویت است، عنوان کرد: طرح حامیم بهترین بستر برای مسلح سازی و برجسته‌ترین فرصت برای توانمندسازی دانشجو معلمان در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی خواهد بود.

کد خبر 6090373

دیگر خبرها

  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • طرح حامیم در یزد اجرا شد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی