Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا - مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: 103 هزار نفر از فرزندان اتباع بیگانه غیرمجاز تاکنون در مدارس کشور ثبت‌ نام شده اند.

به گزارش ایرنا، احمد محمدی فر سه شنبه شب در نشست هیات دیپلماتیک کشورهایی حامی پناهندگان در بزرگترین خانه خشتی جهان در رفسنجان افزود: فرزندان اتباع بیگانه غیرمجاز باید با توجه به فرمان مقام معظم رهبری در مدارس پذیرفته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: بیش از 500 هزار دانش آموز اتباع بیگانه امسال در مدارس کشور مشغول به تحصیل خواهند شد.
محمدی فر افزود: استان کرمان یکی از مهمترین پذیرندگان پناهندگان است و روی گشاده و مهمان نوازی مردم این خطه موجب شده بیشترین پناهندگان در این استان زندگی کنند.
وی تصریح کرد: اوایل سال 2018 حدود 500 تا 6 هزار ظرفیت صدور ویزا برای کشور افغانستان ایجاد شد که با مهاجرتهای غیرمجاز مواجه شدیم.
وی گفت: امسال 92 هزار نفر از اتباع بیگانه تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند که نسبت به سال گذشته 25 درصد کاهش داشته است.
محمدی فر بیان کرد: توجه به معیشت پناهندگان از اولویتهای اصلی است.
مدیرکل اتباع خارجی استانداری کرمان نیز در بازدید هیاتهایی از 13 کشور حامی پناهندگان از مهمانش رفسنجان گفت: ساخت پنج واحد سرپناه در مهمانشهر رفسنجان رو به اتمام است و در آینده نزدیک تحویل داده می شود.
حمید شمس الدینی اظهار کرد: مهمانشهر رفسنجان دارای هزار و 370 واحد مسکونی است که 80 درصد این تعداد فاقد امنیت است.
وی تصریح کرد: پنج هزار و 500 نفر در قالب هزار و 135 خانوار در مهمانشهر رفسنجان زندگی می کنند که هزار و 400 دانش آموز در مدارس این مهمانشهر مشغول تحصیل هستند.
شمس الدینی بیان کرد: تمام امکانات شامل نانوایی، بهداشت، مدرسه و غیره در مهمانشهر رفسنجان مهیا شده است و سال گذشته 30 هکتار از وسعت این مهمانشهر بمنظور ایجاد امنیت بیشتر حصارکشی شد.
وی گفت: همچنین 30 هزار متر مربع آسفالت خیابانها و معابر مهانشهر رفسنجان انجام شد و سعی می کنیم تا سال آینده با ساخت سرپناه، آلونکهای این مهمانشهر جمع آوری شود.
وی افزود: اداره کردن 60 هزار تبعه خارجی که معادل 10 شهر تعریف شده مشکل است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز در جریان بازدید هیات کمیساری عالی کشور و سفرای چند کشور حامی پناهندگان از مرکز جامع سلامت پیامبر اعظم رفسنجان گفت: اداره کل مهاجرین استان کرمان و مرکز مدیریت بیماریها واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اقدام به راه اندازی سامانه اتباع بیگانه کرده اند که در حال حاضر 40 هزار نفر از اتباع بیگانه در رفسنجان دارای پرونده پزشکی هستند.
علی اسماعیلی ندیمی بیان کرد: موفق به ساخت مرکز تسهیلات زایمان و مرکز جامع خدمات سلامت برای اتباع بیگانه شدیم و 2 مرکز در خارج مهمانشهر و یک مرکز در داخل با 20 نیرو خدمات بهداشتی به آنها ارائه می دهد.
وی افزود: بیشترین حضور اتباع خارجی در کشور در رفسنجان است که به دلیل شرایط کشاورزی و پسته کاری حضور اتباع بیگانه در این شهرستان فراهم شده است.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: اقدامات بهداشتی از جمله مراقبتهای مادران باردار، سالمندان، ارائه مکملهای دارویی، انجام واکسیناسیون، مقابله با هرگونه بیماری به این افراد ارائه می شود.
وی ادامه داد: مهاجرت و رفت و آمد اتباع به افغانستان موجب افزایش میزان بیماریها واگیردار می شود و این مهم یکی از مشکلات موجود است به طوری که سال گذشته 100 درصد بیماران مبتلا به مالاریا و 30 درصد بیماران مبتلا به سل در رفسنجان از بیماران افغان بوده اند که مشکلات جدی ایجاد کرده است.
وی پیشنهاد کرد: اعتباری برای ساخت مرکز تسهیل زایمان در مجاورت زایشگاه برای اتباع بیگانه تخصیص یابد.
هیات های دیپلماتیک 11 کشور و آژانس های سازمان ملل متحد در ایران شامگاه دوشنبه وارد فرودگاه بین المللی آیت الله هاشمی رفسنجانی کرمان شدند.
این هیات در سفر 2 روزه به استان کرمان از کارگاه های آموزشی و مراکز مختلف پناهندگان مستقر در شهرستان های کرمان و رفسنجان بازدید کردند.
بیش از 300 هزار نفر از اتباع خارجی در استان کرمان اقامت دارند که اکثریت آنها از اتباع کشور افغانستان هستند.
رفسنجان با 16 هزار کیلومتر مربع بر سر بزرگراههای یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و فارس واقع شده است.
3029/7433

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش اتباع بيگانه رفسنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۸۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان جنوبی گفت: تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده‌‎گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در استان آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، محسن صفایی اظهار داشت: سپرده‌گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی تنها طرح قانونی و حمایتی اتباع در کشور است که به ابتکار سازمان ملی مهاجرت و با همکاری شرکت زنجیره تأمین دانش و بانک ملی اجرایی شده و با استقبال اتباع، فرآیند اجرایی آن در استان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه اتباع و مهاجرین خارجی مجاز در استان می‌توانند با مراجعه به دفاتر اقامت و اشتغال نسبت به مشارکت در این طرح اقدام کنند، تصریح کرد: متقاضیان با افتتاح حساب نزد شعب بانک ملی و در چارچوب همین طرح می‌توانند از مزایای آن از جمله اقامت، اشتغال، بیمه و سایر موارد بهره‌مند شوند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: طی مراسمی امروز دفترچه‌های اقامت در اختیار اولین گروه از اتباع مشارکت‌کننده در این طرح قرار گرفت.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • کارگران رکن تولید هستند
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع