Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفسنجان - مدیر آموزش و پرورش رفسنجان از تحصیل ۲۸ درصد دانش آموزان این شهرستان در مدارس غیردولتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدکاظم حسینی‌پور صبح پنجشنبه در نشست خبری با تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه، اظهار داشت: خبرنگاران نقش مهمی در جامعه دارند و با قلم که سلاحشان است برای بیداری و آگاهی جامعه می‌نویسند و با این سلاح برنده، تاریکی‌ها را به روشنی تبدیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص رتبه‌های برتر کنکور ۹۶ در رفسنجان بیان کرد: تاکنون ۳۵ رتبه سه‌رقمی، دو رتبه دورقمی و تعداد زیادی رتبه‌های بین یک‌هزار تا سه‌هزار در بین دانش‌آموزان رفسنجانی نهایی شده است.

وی ادامه داد: مدیران مدارس خاص این شهرستان بر افزایش رتبه‌های سه‌رقمی در بین کنکوری‌های امسال اذعان دارند و می‌توانیم بگوییم امسال دو تا سه برابر تعداد رتبه‌های سال قبل را داریم.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان اظهار داشت: بیش از ۵۰ هزار دانش آموز در مدارس شهرستان رفسنجان مشغول به تحصیل هستند و علاوه بر این بیش از شش هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز اتباع افغانستانی در مدارس رفسنجان تحصیل می‌کنند.

حسینی پور از تحصیل ۲۸ درصد دانش آموزان این شهرستان در مدارس غیردولتی خبر داد و گفت: هدف‌ ما هدایت به سمت تحصیل در این مدارس است چراکه در این مدارس اشتغالزایی خوبی ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه سالانه ۲۵۰ نفر از معلمان در رفسنجان بازنشسته می شوند، افزود: یک‌هزار و ۵۰ نفر نیروی آزاد در مدارس غیردولتی رفسنجان شاغل هستند که امسال ۳۰۰ نفر به آنها اضافه می‌شود که اشتغالزایی مناسبی است.

به گفته وی بازنشستگی معلمان در رفسنجان در رأس هرم استان قرار دارد و بهترین شیوه برای کمبود معلم گسترش مدارس غیردولتی است.

وی با اشاره به اجرای طرح «شهاب» بیان داشت: طرح شهاب شناسایی هوش و استعداد برتر است که از سال تحصیلی جدید از پایه چهارم در رفسنجان اجرا می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان این شهرستان را به لحاظ دریافت شهریه مدارس، پایین‌ترین رقم در استان دانست و یادآور شد: شهریه مدارس غیردولتی براساس رتبه‌بندی افزایش پیدا می‌کند.

حسینی پور افزود: شهریه ثابت برای تمام مدارس یکسان است و بعضی مدارس خدماتی که ارائه می‌دهند بر آن اساس شهریه‌هایشان افزایش پیدا کرده و این افزایش شهریه به آموزش و پرورش گزارش می‌شود.

این مسئول ادامه داد: نصب پوستر شهریه در دفتر مدیر مدرسه را اجباری برشمرد و افزود: هر مدرسه ای که نسبت به این امر اقدام نکند تخلف کرده است.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان با اشاره به تهیه پوشاک مدارس از تولیدی‌های شهرستان، تصریح کرد: از سه سال پیش نسبت به تهیه پوشاک مدارس از تولیدی‌های رفسنجان اقدام شده که سال اول ۲۰ درصد، سال دوم ۳۰ درصد و سال گذشته ۴۰ درصد این پوشاک از تولیدی‌های خود شهرستان تهیه می‌شد و امسال بیش از ۷۰ درصد پوشاک مدارس از تولیدی‌های شهرستان تهیه می‌شود.

حسینی‌پور در ادامه با اشاره به وجود ۱۲ مدرسه تخریبی در رفسنجان، ابراز داشت: از این تعداد مدرسه تخریبی قرار شد تعدادی را مشارکتی با کمک خیران و اداره کل نوسازی مدارس استان ساخته شوند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه مدارس این شهرستان توسط خیّران ساخته شده نگاه برخورداری به این شهر می‌شود در حالی‌که با وجود خشکسالی و افت محصول پسته اکنون دیگر خیران ما توان مالی گذشته را ندارند.

وی در پایان کسب رتبه اول اختر فیزیک توسط امیرحسین ستوده فر، رتبه اول جشنواره خوارزمی توسط بهروز خیام، رتبه برتر شعر کشوری، مقام دوم جهانی یو سی مس و رتبه اول کشور در داستان‌نویسی توسط دانش‌آموزان رفسنجان را نمونه‌ای از موفقیتهای دانش آموزان رفسنجانی برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست به مناسبت روز خبرنگار، با اهدای هدایایی از خبرنگاران تجلیل شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۲۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها